Urządzenia i Akcesoria
Wurst-Käse Salat (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère (mild), ohne Rinde, in Balken (2 x 2 cm, siehe Tipp)300 g
-
Essiggurken200 g
-
rote Zwiebeln halbiert100 g
-
Cervelats Haut entfernt, ggf. halbiert. über Nacht im Tiefkühler gefroren4
-
Senf (mild)1 EL
-
Weissweinessig50 g
-
pflanzliches Öl70 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Zwiebeln (opcjonalnie)100 g
-
Petersilie Blätter abgezupft10 g
-
Schnittlauch (opcjonalnie) in feinen Ringen zur Dekoration1 Bund
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2411 mg
Białko
42 g
Kalorie
3684 kJ /
880 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
29 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 godz. 15 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Wurst-Käse Salat
25 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM5)
10 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Kartoffelsalat
1 godz. 5 min
Schweinefilet an Senfsauce
30 min
Wurst-Käse-Salat
10 min
Eiersalat-Brötli
15 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min