Dorada al vacío con gambas al ajillo

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 raciones

Składniki

Dorada al vacío
  • 1700 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 2 filetes de dorada
  • 2 chorritos de aceite de oliva
  • 2 cucharaditas de piel de limón rallada
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
Gambas al ajillo
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 trozo de guindilla seca
  • 120 - 150 g de gambas crudas peladas
  • 1 chorrito de zumo de limón
  • piel de limón rallada (para decorar)
  • perejil fresco picado (para decorar)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 54.6 g
Kalorie 1764 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...