Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa

Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 porciones

Składniki

Pavlova
  • 250 g de azúcar
  • 200 g de claras de huevo (aprox, de 6 - 7 claras)
  • 1 cdita de vinagre
  • 10 g de fécula de maíz
  • 1 cdita de esencia de vainilla
Coulís de frambuesa
  • 200 g de frambuesas
    200 g de frambuesas congeladas
  • 100 g de azúcar
  • 20 g de jugo de limón amarillo
Crema batida y montaje
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 2 - 3 cucharadas de granada
  • 2 - 4 higos (opcjonalnie) en mitades
  • 5 - 6 hojas de menta frescas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 10 porciones

Sód 460.7 mg
Białko 31.6 g
Kalorie 13985 kJ / 3342.5 kcal
Tłuszcz 187.5 g
Błonnik 14.8 g
Tłuszcz nasycony 115.1 g
Węglowodany 403.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...