Urządzenia i Akcesoria
Latkes de papa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porciones
Składniki
-
500 g de papas peladas y en trozos
-
2 huevos
-
100 g de cebolla en trozos
-
¾ cdita de sal fina o al gusto
-
¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
-
30 g de harina de trigo
-
aceite para freír el necesario
-
crema ácida la necesaria para servir
-
cebollín finamente picado
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
71 mg
Białko
4 g
Kalorie
1706 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA JUDÍA
22 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tarta integral con salsa de cebolla TM6
1h 10min
Jalá
2h
Croquetas de papa y lentejas
2h
Risotto de calabacita
25min
Elotes cremosos
30min
Kugel de papa
1h
Gnocchis de betabel
1h 40min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Risotto con calabaza y tocino
25min
Tortitas de garbanzo
25min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h