Urządzenia i Akcesoria
Latkes de papa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porciones
Składniki
-
500 g de papas peladas y en trozos
-
2 huevos
-
100 g de cebolla en trozos
-
¾ cdita de sal fina o al gusto
-
¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
-
30 g de harina de trigo
-
aceite para freír el necesario
-
crema ácida la necesaria para servir
-
cebollín finamente picado
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
71 mg
Białko
4 g
Kalorie
1706 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA JUDÍA
22 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Bolas de matza
50 min
Kipe de arroz
1 godz. 30 min
Papas duquesas (Pommes Duchesse)
1 godz.
Tzimes de zanahoria
40 min
Kugel de papa
1 godz.
Jalá
2 godz.
Tortitas de garbanzo
25 min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1 godz.
Pescado relleno (Guefilte fish)
1 godz. 50 min
Fideo seco con arroz
35 min
Papas al horno
1 godz.
Fetuccine Alfredo
35 min