Barra de dátiles y chocolate sin gluten

Barra de dátiles y chocolate sin gluten

4.8 89 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
16 porciones

Składniki

  • aceite la necesaria para engrasar
  • 250 g de nuez pecana
  • 250 g dátiles deshuesados
  • 1 cdita de canela en polvo
  • 5 huevos
  • 60 g de chispas de chocolate amargo
  • 80 g de harina sin gluten
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • azúcar glass la suficiente para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 16 porciones

Sód 317 mg
Białko 79.8 g
Kalorie 12919.2 kJ / 3076 kcal
Tłuszcz 175.6 g
Błonnik 40.8 g
Tłuszcz nasycony 36 g
Węglowodany 337.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...