Barra de dátiles y chocolate sin gluten
TM5 TM6

Barra de dátiles y chocolate sin gluten

4.8 (78 ocen)

Składniki

  • aceite, la necesaria para engrasar
  • 250 g de nuez pecana
  • 250 g de dátiles deshuesados
  • 1 cdita de canela en polvo
  • 5 huevos
  • 60 g de chispas de chocolate amargo
  • 80 g de harina sin gluten
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • azúcar glass, la suficiente para decorar

Wartości odżywcze
na 16 porciones
Kalorie
12919.2 kJ / 3076 kcal
Białko
79.8 g
Węglowodany
337.2 g
Tłuszcz
175.6 g
Tłuszcz nasycony
36 g
Błonnik
40.8 g
Sód
317 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy