Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
TM6 TM5

Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek

5.0 (1 ocena)

Składniki

Salát

  • 150 gramů zelených jablek, neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
  • 150 gramů řapíkatého celeru
  • 150 gramů fenyklu, na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)

Dokončení

  • 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
  • 80 gramů oleje
  • 15 gramů dijonské hořčice
  • 50 gramů bílého jogurtu
  • 15 gramů červeného vinného octa
  • 1 čajová lžička soli
  • mletý černý pepř

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
223.8 kJ / 53.5 kcal
Białko
0.4 g
Węglowodany
1.5 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
26 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy