Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ svazku petržele, čerstvé, pouze listy, omyté a osušené, dle chuti
- 60 gramů cibule napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, malá, bez jadérek
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky pepře, černého, mletého
- 1400 gramů dýně Hokkaidó, bez semínek, na půlměsíčky (1 cm)
- 50 gramů hladké mouky
- olej na smažení
- pepř celý, směs
- muškátový oříšek, nastrouhaný
- citrónová šťáva
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 8.95 g
- Węglowodany
- 44.68 g
- Tłuszcz
- 6.53 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3 godz. 50 min
Bezvaječné těstoviny
1 Std. 35 Min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 分钟
Mandlové pyré
Pas d’évaluation
Adžika
40 分钟
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 分钟
Celerové ragú s mandlemi
45 Min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 分钟
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1小时
Polévka oranžová z dýně
35 分钟