Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů neoloupaných mandlí
- 1000 gramů salátových brambor, neoloupaných, na plátky (1 cm)
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1000 - 1400 gramů vody, až k rysce max. naplnění
- ½ svazku čerstvé petržele, jen lístky
- 1 stroužek česneku (opcjonalnie)
-
60
gramů vypeckovaných černých oliv
lub 60 gramů vypeckovaných zelených oliv - 60 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů feta sýru, rozdrobeného
- 200 gramů cherry rajčat, napůl
- 150 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min
Kari bramborový salát
1 godz. 30 min
Pomalu vařené chilli con carne
5 Std. 5 Min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2h 30min
Steak s rukolovým salátem
35 min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Polévka z pečené dýně
50 min