Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů neoloupaných mandlí
- 1000 gramů salátových brambor, neoloupaných, na plátky (1 cm)
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1000 - 1400 gramů vody, až k rysce max. naplnění
- ½ svazku čerstvé petržele, jen lístky
- 1 stroužek česneku (opcjonalnie)
-
60
gramů vypeckovaných černých oliv
lub 60 gramů vypeckovaných zelených oliv - 60 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů feta sýru, rozdrobeného
- 200 gramů cherry rajčat, napůl
- 150 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 Std. 30 Min
Gnocchi s avokádem
20 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1 godz. 5 min
Kari bramborový salát
1h 30 min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 Min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min