Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 gramů quinoy
- 45 gramů olivového oleje
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 700 gramů vody
- 1 červená paprika, na kostičky (1 cm) (cca 100 g)
- 1 oranžová paprika, na kostičky (1 cm) (cca 100 g)
- 420 gramů konzervovaných černých fazolí (váha po scezení)
- 200 gramů sterilované kukuřice (váha po scezení)
- 4 jarní cibulky, na plátky (2 mm)
- ½ avokáda, na kostky (1 cm)
- 30 gramů jablečného octa
- 20 gramů medu
- 30 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů čerstvého koriandru, jen lístky, plus 6 snítek na ozdobu
- 1 čerstvá jalapeño paprička, napůl, zbavená semínek
- 1 čerstvá chilli paprička, červená, napůl, zbavená semínek
- ½ čajové lžičky anglické hořčice
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1571 kJ / 374 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 43.2 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari ze špičatého zelí
35min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 Min
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30 Min
Špaldový salát
20min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 Min
Chřestovo - mrkvové kari
35min
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
Jambalaya z quinoy
35min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 Min
Salát z červené řepy
10 Min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min