Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vepřové krkovice, bez kosti, v jednom kuse
Solanka
- 1500 gramů vody, převařené, studené
- 180 gramů soli
- 1 polévková lžíce nakládací soli Pragandy
Marináda
- ½ čajové lžičky hořčičných semínek, bílých
- ½ čajové lžičky pálivé papriky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- 10 jalovcových kuliček
- 1 čajová lžička černého pepře, čerstvě umletého
- 1 čajová lžička krystalového cukru
- 10 kusů nového koření
- 1 čajová lžička sušené bazalky
- 1 čajová lžička saturejky, suché
- 1 čajová lžička sušeného tymiánu
- 5 bobkových listů
- 500 gramů řepkového oleje
- 10 mátových listů, čerstvých
- 2 snítky rozmarýnu, čerstvého, pouze jehličky,
- 1500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 450 kJ / 107 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masová dochucovací pasta
45min
Lyonský salám
12 godz.
Klasický bratwurst
3 Std. 30 Min
Zelené polévkové koření
5min
Indická hořčice
15min
Huspenina
2 Std. 25 Min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26 godz.
Bílý jogurt
11 Std. 10 Min
Domácí tvaroh
45min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2u. 5min
Pivní chléb
3 Std. 40 Min