Urządzenia i Akcesoria
鮮奶饅頭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 個
Składniki
-
牛奶100 克
-
煉乳75 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉 多備一些作為手粉250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
油5 克
-
水400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
65.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1074.9 kJ /
257.2 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan