
Urządzenia i Akcesoria
威尼斯圓麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
15 個
Składniki
-
全脂牛奶100 克
-
乾酵母粉2 茶匙
-
無鹽奶油 ,室溫軟化、切塊100 克
-
蛋2 顆
-
糖100 克
-
高筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
-
蛋黃 , 打散1 顆
-
珍珠糖 (opcjonalnie) ,裝飾用少許
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
212 kcal /
889 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

零失敗西點烘焙
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan