Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 全脂牛奶
- 2 茶匙 乾酵母粉
- 100 克 無鹽奶油 ,室溫軟化、切塊
- 2 顆 蛋
- 100 克 糖
- 500 克 高筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋黃 , 打散
- 少許 珍珠糖 ,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 889 kJ / 212 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 7 g