威尼斯圓麵包

威尼斯圓麵包

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
15 個

Składniki

  • 全脂牛奶
    100 克
  • 乾酵母粉
    2 茶匙
  • 無鹽奶油 ,室溫軟化、切塊
    100 克
  • 2 顆
  • 100 克
  • 高筋麵粉
    500 克
  • 1 茶匙
  • 蛋黃 , 打散
    1 顆
  • 珍珠糖 (opcjonalnie) ,裝飾用
    少許

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 212 kcal / 889 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...