
Urządzenia i Akcesoria
地瓜饅頭
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 個
Składniki
-
水 (含料理和蒸煮用水)740 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖50 克
-
中筋麵粉 多備一些手粉用500 克
-
鹽1 小撮
-
地瓜 去皮、切塊(約3公分)250 克
-
油10 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
243 kcal /
1017 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan