
Urządzenia i Akcesoria
辣年糕湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
水400 克
-
鹽½ 茶匙
-
韓式條狀年糕300 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥10 克
-
糖15 克
-
醬油膏10 克
-
韓國辣椒醬25 克
-
韓國辣椒粉2 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
韓式魚板 (opcjonalnie) (三角型),斜對角切2刀1 片
-
蔥 ,切蔥花5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
430.5 kcal /
1799 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
89.5 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

韓國人天天吃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan