Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 韓式條狀年糕
- 5 克 蒜頭
- 10 克 洋蔥
- 15 克 糖
- 10 克 醬油膏
- 25 克 韓國辣椒醬
- 2 茶匙 韓國辣椒粉
- 1 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 魚露
- 1 片 韓式魚板 (三角型),斜對角切2刀 (opcjonalnie)
- 5 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1799 kJ / 430.5 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 89.5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2.5 g