Urządzenia i Akcesoria
Rode kool cups met kip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)350 g
-
limoensap versgeperst20 g
-
olijfolie30 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
cayennepeper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zout1 tl
-
rode kool de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen200 g
-
rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering40 g
-
teentje knoflook1
-
koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren5 takjes
-
quinoa150 g
-
water500 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
rode peper, vers (opcjonalnie) ontpit, fijngehakt, voor de garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
335 mg
Białko
18 g
Kalorie
1123 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Roze herfst
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Ninguna valoración
Vegetarische chili
35min
Gestoomde spinaziecake
35min
Gozleme
1h 40min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Vegetarisch Medaillons
Ninguna valoración
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Omelet van eiwit
35min
Appels met cidersabayon
Ninguna valoración
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan moussaka
1h 50min