Marmitako de salmón

Marmitako de salmón

4.7 151 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva
  • 75 g de pimiento rojo en trozos
  • 75 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 15 g de pulpa de pimiento choricero
  • 100 g de vino blanco
  • 700 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
  • 500 g de caldo de pescado
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados de 3-4 cm
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1113.3 mg
Białko 32.9 g
Kalorie 2423 kJ / 579 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 38.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...