
Urządzenia i Akcesoria
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie)10 g
-
fresh coriander leaves (opcjonalnie)10 g
-
red chilli (opcjonalnie) finely sliced, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646.3 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
973.2 kJ /
232.6 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Indian Butter Chicken
1 godz.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Date and Oat Drink
20 min
Thai Red Curry Paste
Brak ocen
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 godz. 55 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Nectarine Smoothie
5 min
Molten Caramel Centre Muffins
25 min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Soda Bread with Feta
30 min