Urządzenia i Akcesoria
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie)10 g
-
fresh coriander leaves (opcjonalnie)10 g
-
red chilli (opcjonalnie) finely sliced, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646.3 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
973.2 kJ /
232.6 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Cucumber Gin Granita
45 min
Peppermint Hot Chocolate Stirrers
2 godz. 20 min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 godz.