Urządzenia i Akcesoria
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie)10 g
-
fresh coriander leaves (opcjonalnie)10 g
-
red chilli (opcjonalnie) finely sliced, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646.3 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
973.2 kJ /
232.6 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 godz.
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Tropical Smoothie
5 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Chai latte parfait
29 godz. 5 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min