Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g garlic cloves
- 10 g extra virgin olive oil
- 300 g pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Stir-Fried Vegetables
15min
Tomato-egg soup
20min
Chicken porridge with century egg
30 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Prawns
15min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Stir-fried vegetables
10min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min