Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
151 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Fried Beehoon
20 min
Stir-fried vegetables
10 min
Stir-fried Clams
35 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min