Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
151 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried vegetables
10 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Shallot Oil
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Steamed Fish
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min