Urządzenia i Akcesoria
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
897.1 mg
Białko
54.6 g
Kalorie
2897 kJ /
692.4 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Pâté en croûte
8 godz. 45 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Plum slice
1 godz. 30 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Apple cider dressing
5 min
Bucatini amatriciana
45 min
Pulled pork with steamed buns
3 godz.