Urządzenia i Akcesoria
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
897.1 mg
Białko
54.6 g
Kalorie
2897 kJ /
692.4 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Golden Fruit Smoothie
10 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Champagne lemon slush
10 min
Crisp Onsen Eggs
2 godz.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min