Urządzenia i Akcesoria
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
897.1 mg
Białko
54.6 g
Kalorie
2897 kJ /
692.4 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Fennel digestive
10 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min