Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lámina de masa de hojaldre (rectangular)
- 12 tomates cherry
- 2 cucharadas de vinagre balsámico
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1000 g de agua
- 100 g de queso de cabra fresco en trozos
- 200 g de crème fraîche
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 206.7 mg
Alternatywne przepisy
Bolitas de pan con aceitunas
45min
Miniquiches de beicon y champiñones
30min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Estrella de hojaldre con sardinas
1h 30min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3 Std. 35 Min
Tarta de cebolla caramelizada con queso de cabra
1h