Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel de trucha
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 80 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de filetes de trucha fresca sin piel ni espinas en trozos, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 3 huevos medianos
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar
- 500 g de agua
Salsa de pimientos de piquillo
- 120 g de mayonesa
- 50 g de pimientos del piquillo
- 50 g de yogur natural
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 171.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Pudin de bonito y piquillos
5 godz. 10 min
Pudin de pescado
2h 15 min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Crumble de arándanos
50min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Crema de lombarda
1h 40 min
Flanes de espinacas, queso y atún
45 min
Solomillo de cerdo con crema de hinojo y puré de chirivías
1h
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25min
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min