Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de la tarta y crumble
- 50 g de semillas de lino dorado
- 100 g de nueces peladas
- 110 g de harina de coco
- 100 g de mantequilla fría, en trozos
- 60 g de edulcorante en polvo p.e. eritritol
Relleno
-
300
g de frambuesas
lub 300 g de fresas en trozos - 10 g de edulcorante en polvo p.e. eritritol (opcjonalnie)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de psyllium (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1303 kJ / 311 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 10.1 g
- Sód
- 64.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1h 45 min
Tarta de calabaza sin gluten
2h 30 min
Pan de nueces
55 min
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
40 min
Crackers de arándanos y coco
2j 15 menit
Brownie Low carb
1h
Pan de coco y nueces de macadamia
2h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min
Carrot cake cookies
35 min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30 min