Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g de vino tinto
lub 50 g de vino de Oporto - 500 g de arándanos frescos
- 1 tira de piel de naranja (sin parte blanca)
- 60 g de azúcar moreno
- 120 g de mantequilla en trozos
- 50 g de copos de avena
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2253 kJ / 538 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 70.8 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 47.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45min
Crème brûlée de chocolate blanco
3u. 15min
Cremoso de mote
1h 20min
Bocaditos de limón
5h 15 min
Crumble de paraguayas
50min
Chutney de moras y cebolla
6h 50 min
Espaguetis con carbonara vegetariana
Brak ocen
Quiche de puerro y queso
1h 45min
Muffins de limón con semillas de amapola
1h 20min
Tarta cremosa de melocotón
3u. 15min
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1h
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min