Crumble de arándanos

Crumble de arándanos

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de vino tinto
    50 g de vino de Oporto
  • 500 g de arándanos frescos
  • 1 tira de piel de naranja (sin parte blanca)
  • 60 g de azúcar moreno
  • 120 g de mantequilla en trozos
  • 50 g de copos de avena
  • 150 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 47.1 mg
Białko 6.4 g
Kalorie 2253 kJ / 538 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Węglowodany 70.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...