Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g de vino tinto
lub 50 g de vino de Oporto - 500 g de arándanos frescos
- 1 tira de piel de naranja (sin parte blanca)
- 60 g de azúcar moreno
- 120 g de mantequilla en trozos
- 50 g de copos de avena
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2253 kJ / 538 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 70.8 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 47.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chardonnay sour
10min
Tortitas de garbanzo con hummus
20min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min
Botecitos de carrot cake
1h 15 min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4h 40min
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Crujiente de manzana
6h
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1u. 45min
Strudel de manzana, arándanos y pistachos con masa filo
45min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15 min
Cake de arándanos y lavanda
2u. 45min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1u. 25min