Urządzenia i Akcesoria
Cornetti brioche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 pezzi
Składniki
-
170 g di latte intero
-
75 g di zucchero
-
3 - 5 g di lievito di birra fresco
-
225 g di farina manitoba
-
225 g di farina tipo 0
-
70 g di burro
-
1 uovo (da 60 g circa)
-
1 cucchiaino raso di estratto di vaniglia naturale1 stecca di vaniglia i semini
-
1 pizzico di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
29.9 mg
Białko
5 g
Kalorie
919.3 kJ /
219.7 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
35.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Panini con gocce di cioccolato
3 godz. 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Piadina romagnola
40 min
Croissant
7 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Pane bianco
3 godz.
Burger buns
4 godz. 40 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min