Urządzenia i Akcesoria
Focaccine morbide
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
15 pezzi
Składniki
-
1430 g di acqua
-
5 g di zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
40 g di latte
-
400 g di farina manitoba
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
12 g di sale
-
sale grosso q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.2 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Piadina romagnola
40 min
Filoncini di semola
4 godz.
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Focaccine con olive
3 godz. 50 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3 godz.
Panini con gocce di cioccolato
3 godz. 30 min