Urządzenia i Akcesoria
Mini banoffee bombe Alaskas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen5
-
vanilla bean paste2 tsp
-
thickened cream50 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
-
plain biscuits of choice, trimmed (7 cm - see Tips)12
-
tinned caramel (see Tips)300 g
Meringue
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
635.8 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
2435.8 kJ /
582.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
87.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy Sauce Prawns
30 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 godz. 20 min
Spooktacular snow cones
10 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Pad Thai
45 min
VEGEMITE® and cheese butter
10 min