Urządzenia i Akcesoria
Mini banoffee bombe Alaskas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen5
-
vanilla bean paste2 tsp
-
thickened cream50 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
-
plain biscuits of choice, trimmed (7 cm - see Tips)12
-
tinned caramel (see Tips)300 g
Meringue
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
635.8 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
2435.8 kJ /
582.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
87.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Hollandaise
15 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Quick fruit sorbet
10 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 godz. 40 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min