Urządzenia i Akcesoria
Mini banoffee bombe Alaskas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen5
-
vanilla bean paste2 tsp
-
thickened cream50 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
-
plain biscuits of choice, trimmed (7 cm - see Tips)12
-
tinned caramel (see Tips)300 g
Meringue
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
635.8 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
2435.8 kJ /
582.2 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
87.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon curd
20 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Gluten free madeleines
4 godz. 25 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 godz. 30 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min