Urządzenia i Akcesoria
Lemon and white chocolate lava cakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
white chocolate broken into small pieces (see Tips)230 g
-
icing sugar130 g
-
eggs3
-
egg yolks3
-
vanilla bean paste1 tsp
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
fresh blueberries to serve
-
crème fraîche to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.9 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
2182.1 kJ /
519.6 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
24.8 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haupia Pie
3 Std.
British spice rub
5 Min
$250 chocolate chunk cookies
2 Std. 30 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Spiced Polish Christmas cake
99 Std. 30 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min