Urządzenia i Akcesoria
Apricot Danish slice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
277.7 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Basic muffin mix
30 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Buttermilk scones
35 min