Caramel vanilla bourbon sauce

Caramel vanilla bourbon sauce

4.7 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • double cream
    130 g
  • dark brown sugar
    50 g
  • caster sugar
    50 g
  • maple syrup
    50 g
  • bourbon
    70 g
  • vanilla bean paste
    2 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 200.4 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 604.9 kJ / 144.6 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...