Urządzenia i Akcesoria
Caramel vanilla bourbon sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
maple syrup50 g
-
bourbon70 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
604.9 kJ /
144.6 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond addiction
1 godz.
Lemon meringue pie
3 godz.
Custard
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Béchamel sauce
20 min
Chocolate ganache
20 min
Beer and chilli peanut clusters
1 godz. 25 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Salted caramel sauce
40 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Salted caramels
4 godz. 40 min
Lemon or lime butter
15 min