Urządzenia i Akcesoria
Caramel vanilla bourbon sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
maple syrup50 g
-
bourbon70 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
604.9 kJ /
144.6 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Pavlova
6 Std.
Lemon meringue pie
3 Std.
Lemon or lime butter
15 Min
Profiteroles
2 Std.
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Classic chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Salted caramels
4 Std. 40 Min
Fruit coulis
10 Min
Salted caramel sauce
40 Min