Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g
Składniki
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 660 g
Białko
41.3 g
Kalorie
8976 kJ /
2137.1 kcal
Tłuszcz
185.8 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
72.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Fish Tacos
45 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Sweet potato muffins with walnuts
1 godz.