Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g
Składniki
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 660 g
Białko
41.3 g
Kalorie
8976 kJ /
2137.1 kcal
Tłuszcz
185.8 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
72.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
Gluten-Free Banana Bread
Brak ocen
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Shredded Lettuce
10 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min