Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 660 g
- Kalorie
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Białko
- 41.3 g
- Węglowodany
- 72.1 g
- Tłuszcz
- 185.8 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Steamed Button Mushrooms
35 Min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
Brak ocen
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9 Std. 20 Min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Stewed vegetables
45 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Celery salt
20 Min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Rainbow Cake
2 Std. 45 Min