Fermented beetroot dip
TM6

Fermented beetroot dip

4.0 ( 1 ocena )

Składniki

Soaking

  • 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
  • 1 tsp salt
  • water, filtered for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 probiotic capsules contents only (see Tip)

Wartości odżywcze
na 660 g
Kalorie
2137.1 kcal / 8976 kJ
Białko
41.3 g
Tłuszcz
185.8 g
Węglowodany
72.1 g
Błonnik
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy