Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g
Składniki
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 660 g
Białko
41.3 g
Kalorie
8976 kJ /
2137.1 kcal
Tłuszcz
185.8 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
72.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Strawberry protein milkshake
10 min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 godz. 45 min
Quick blueberry ice cream
5 min
Spiralized Tortilla
35 min
Gluten free madeleines
4 godz. 25 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Marzipan bites
45 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 godz.