Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g
Składniki
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 660 g
Białko
41.3 g
Kalorie
8976 kJ /
2137.1 kcal
Tłuszcz
185.8 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
72.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Community fave brown rice salad
55 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Date and Nut Balls
20 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Spanish tomato sauce
25 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min