Urządzenia i Akcesoria
Sweet Cucumber Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
2 jars
Składniki
-
mustard seeds4 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
black peppercorns2 tsp
-
red pepper flakes½ - 1 tsp
-
fresh herbs (e.g. dill, thyme, rosemary)2 sprigs
-
cucumbers small (approx. 125 g each), ends removed (see tip)3 - 4
-
water230 g
-
cider vinegar230 g
-
fine sea salt3 tsp
-
caster sugar (opcjonalnie)1 ½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
3520.7 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
565.8 kJ /
135.3 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Leftover Vegetable Stock
50 min