Urządzenia i Akcesoria
Miso carbonara udon noedels
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)pecorino in stukken (2 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
lente-uien (opcjonalnie) wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking30 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
witte miso (of shiro miso)25 - 30 g
-
melk50 g
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
verse udon noedels400 g
-
water om de noedels te koken
-
spekblokjes (2 cm)150 g
-
olijfolie15 g
-
sesamzaad (opcjonalnie) als afwerking
-
gedroogde pepervlokken (opcjonalnie) als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
924.8 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Gozleme
1 godz. 40 min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min