
Urządzenia i Akcesoria
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
30 morceaux
Składniki
-
d'amandes blanchies100 g
-
d'abricots secs dénoyautés200 g
-
oeufs3
-
de farine de maïs bio150 g
-
de polenta100 g
-
de beurre en petits cubes (± 1 cm)150 g
-
d'arôme d'amande amère1 c. à café
-
du zeste de citron jaune non traité
-
de lait d'amande50 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
111 kcal /
461 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks