Wersje kompatybilne
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes blanchies
- 200 g d'abricots secs, dénoyautés
- 3 oeufs
- 150 g de farine de maïs bio
- 100 g de polenta
- 150 g de beurre, en petits cubes (± 1 cm)
- 1 c. à café d'arôme d'amande amère
- du zeste de citron jaune, non traité
-
50
g de lait d'amande
lub 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 461 kJ / 111 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza au bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3 godz. 35 min
Smoothie bowl tropical aux framboises et aux graines de chanvre
Brak ocen
Cheesecake (avec cuisson)
7 Std. 20 Min
Focaccia aux oignons
2h
Couronne fruitée
Brak ocen
Crêpes au pavot et rhubarbe
Brak ocen
Biscuits au beurre
50 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25min
Tortillas de chia et quinoa et trio de dips
1h 45min
Glace cheesecake aux myrtilles
14 Std. 35 Min
Porridge aux fruits frais
15 min
Soupe épicée aux lentilles à la Marocaine
40 min