Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté

Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
30 morceaux

Składniki

  • d'amandes blanchies
    100 g
  • d'abricots secs dénoyautés
    200 g
  • oeufs
    3
  • de farine de maïs bio
    150 g
  • de polenta
    100 g
  • de beurre en petits cubes (± 1 cm)
    150 g
  • d'arôme d'amande amère
    1 c. à café
  • du zeste de citron jaune non traité
  • de lait d'amande
    50 g
    50 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 111 kcal / 461 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...