Concentrado de caldo de carne y verduras en cocción lenta

Concentrado de caldo de carne y verduras en cocción lenta

4.6 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
400 g

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva
  • 300 g verduras variadas (apio, zanahoria, puerro, etc.) en trozos de 2-3 cm
  • 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de tomate concentrado
  • 4 ramitas de hierbas frescas variadas (perejil, romero, tomillo, etc.)
  • 100 g de sal gorda
  • 30 g de vino tinto
  • 300 g de carne picada de ternera
  • 1 hoja de laurel seca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 496 mg
Białko 16 g
Kalorie 1257 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...