Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
38 oz red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder38 oz
-
vegetable oil½ oz
-
5 oz bacon, dicedpancetta5 oz
-
clarified butter divided2 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Refried Beans
4 godz. 10 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5 min
Arnold Palmer Lemonade
20 min
Cucumber Lemonade
10 min
Peanut Butter and Jam Smoothie
10 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Oatmeal
15 min