Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Potato Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
38 oz red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feederYukon gold potatoes whole or cut into pieces to fit into the feeder38 oz
-
vegetable oil½ oz
-
5 oz bacon, dicedpancetta5 oz
-
clarified butter divided2 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
137.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Shrimp Scampi
40min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Shrimp and Crab Stack
25min
Citrus Cheesecake
2h 45min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Creamy Fruity Gelatins
7h 30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h