Pescado, mariscos y verduras asadas con arroz integral

Pescado, mariscos y verduras asadas con arroz integral

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de arroz basmati integral
    300 g
Pescado y verduras asadas
  • de espinacas baby frescas
    100 g
  • de filetes de pescado blanco (aprox. 1000 g)
    6 - 8
  • de langostinos crudos grandes pelados
    200 g
  • de mejillones frescos limpios
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de nata (18% materia grasa)
    200 g
  • de queso manchego semicurado en trozos
    200 g
  • pastilla de caldo de verduras
    1
  • de pimiento rojo en juliana
    150 g
  • de pimiento verde en juliana
    150 g
Cocción de arroz
  • de agua
    650 g
  • de sal
    1 cucharadita
Para servir
  • de canónigos
    100 g
  • de hojas de rúcula
    100 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de vinagre
    1 - 2 cucharadas
  • de aceite de oliva
    2 - 4 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 691 kcal / 2891 kJ
Białko 59.8 g
Tłuszcz 29.1 g
Węglowodany 47.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Sód 1779.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...