
Urządzenia i Akcesoria
Kotlety z czerstwego chleba z papryką
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 porcje
Składniki
-
czerstwego chleba pokrojonego na kawałki200 g
-
płatków owsianych, błyskawicznych130 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
jajka2
-
mleka150 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
cebuli przekrojonej na pół80 - 100 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki150 - 180 g
-
ząbek czosnku1
-
oleju plus dodatkowa ilość do smażenia10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
491.8 kcal /
2057.6 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
72.4 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
1382.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Drożdżowe ciasto dyniowe
2 godz. 15 min
Focaccia ziemniaczana z szynką i serem
2 godz. 50 min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM5)
1 godz.
Chlebek hot dog do odrywania
1 godz. 30 min
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2 godz. 30 min
Chipsy z obierek warzywnych i serowe kulki
1 godz. 40 min
Cukiniowe kąski z parmezanem
40 min
Wytrawne „róże” z nadzieniem brokułowym
2 godz. 30 min
Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami
35 min
Batony warzywno-serowe
1 godz.
Gulasz pieczarkowy z knedlami z czerstwego pieczywa
50 min
Kotleciki z chleba
45 min