Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
chicory, stem removedlittle gem lettuce halved to fit in feeder150 g
-
Conference pears halved, cored and destalked600 g
-
walnut oil1 Tbsp
-
blue cheese (e.g. Stilton), crumbled150 g
-
roasted hazelnuts chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1398.7 kJ /
334.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min