Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 250 g de arroz
- 45 g de aceite de cacahuate
- 100 g de cebolla cambray, en trozos
- 15 g de jengibre, pelado
- 2 chiles de árbol secos
- 50 g de cacahuate pelado
- 400 g de camarones medianos crudos, limpios, en trozos (1 cm)
- 40 g de salsa de soya
- 20 g de miel
- 20 hojas de lechuga francesa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 844 kJ / 201 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de betabel
1 Std.
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1 Std.
Alcachofas y carne en salsa de tamarindo
1 Std.
Ensalada César de salmón con escarola
35 Min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.
Rollo de cerdo con espinaca
55 dk
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Sopa de pollo con verduras
40 Min
Sopa de cebolla TM6
55 dk
Sándwiches de ensalada de pollo
50 Min
Sopa de verduras y albóndigas
40 Min