Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g gepelde walnoten
- 60 g rauwe amandelen
- 20 g lijnzaad
- 550 g water
- 350 g oranje zoete aardappelen, geschild, in stukken (2 cm)
- 50 g suiker
- 80 g ontpitte Medjoul dadels (± 5 stuks)
- 1 tl kaneelpoeder
- 50 g bloem
- 3 el cacaopoeder, er iets meer als afwerking
- 2 - 3 snuifjes zout
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 724.8 kJ / 173.2 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 66.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25 min
Rode kool met appel
1h 10min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Zomerse pastasalade
30min
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1hod.