
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g de noix de cajou
- de l'eau chaude, pour tremper
- 170 g de dattes dénoyautées
- 100 g de noix décortiquées
- 100 g d'huile de noix de coco
- 50 g de jus de citron
- 150 g de lait de coco
-
120
g de sirop d'agave
lub 120 g de sirop d'érable - 200 g de confiture de fraises
- 50 g d'eau
- 100 g de baies mélangées, fraîches selon vos goûts (par ex. : framboises, mûres ...).
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 370 kcal / 1548 kJ
- Białko
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Sód
- 10.1 mg