Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 麵包, 乾硬或隔夜麵包,切片
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 1 顆 蛋
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 400 克 綜合絞肉 (牛、豬肉混合)
- 800 克 水
- 1 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
- 700 克 馬鈴薯, 切小塊
酸豆醬
- 200 克 鮮奶油
- 1 茶匙 萊姆汁
- 50 克 麵粉
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 60 克 德國酸豆, 瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2515 kJ / 600 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
俄羅斯牛肉
1 godz.
麻油雞
40min
蓮藕香菇蒸肉餅
Keine Bewertungen
滷雞腿
1h 20min
沙茶牛肉炒空心菜
50min
蔥爆松阪肉
35min
可樂雞翅
50min
糖醋排骨
40min
瓜仔肉燥
35min
薑汁燒肉
35min
日式漢堡排
1 godz.
打拋豬肉
30min