Urządzenia i Akcesoria
Gevulde kroketten
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 14 porties
Sód
16858.1 mg
Białko
370.4 g
Kalorie
26656 kJ /
6370.9 kcal
Tłuszcz
443.8 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
199.1 g
Węglowodany
227.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picknick
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Melkbrood
2 godz. 20 min
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Brak ocen
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Bechamelsaus
15 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Brak ocen
Pâté in korst
10 godz.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Vegan cheddar mac & cheese
Brak ocen
Knolselder parmigiana
1 godz. 10 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min