Urządzenia i Akcesoria
Gevulde kroketten
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 14 porties
Sód
16858.1 mg
Białko
370.4 g
Kalorie
26656 kJ /
6370.9 kcal
Tłuszcz
443.8 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
199.1 g
Węglowodany
227.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picknick
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Buikmannetjes
1 godz. 30 min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 godz. 30 min
Halloween voeten gehaktbrood
1 godz. 30 min
Citroenkoekjes
Brak ocen
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Lolly's
40 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen