Coliflor a la parmesana

Coliflor a la parmesana

4.6 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

Coliflor
  • 700 - 800 g de ramilletes de coliflor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 30 g de pan blanco duro
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de albahaca seca
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 pellizco de sal
Tomate frito
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1546.7 mg
Białko 12 g
Kalorie 1702 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 29.4 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...