Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coliflor
- 700 - 800 g de ramilletes de coliflor
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 30 g de pan blanco duro
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de albahaca seca
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de sal
Tomate frito
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1546.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortillitas de calabacín
20 min
Wrap de tortilla con espinacas y champiñón
40 min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min
Huevos al pesto
20 min
Tomates rellenos con sardinillas
30 min
Pastel de repollo
45 min
Galette de setas
1h
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min
Samosas de espinacas y queso feta
30 min
Burritos de huevo con champiñones y tomates secos
20 min
Coliflor tika masala
30 min
Coliflor con pesto de pistachos
1h