
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz boneless pork shoulder cut into pieces (3 in.)
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt
- 7 oz yellow onions cut in wedges, plus extra, chopped to serve
- 2 - 3 garlic cloves halved
- 1 oz olive oil
- 20 oz cola
- 4 oz water
- 1 oz lemon juice
- cilantro chopped to serve
- 2 limes cut into wedges
- salsa verde to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 414.8 kcal / 1735.6 kJ
- Białko
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Sód
- 687.6 mg