Urządzenia i Akcesoria
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Chipotle Mayonnaise
-
extra virgin olive oil100 g
-
lime½
-
egg yolk from a large egg, room temperature1
-
chipotle chillies in adobo sauce, canned (undrained)1 - 2
-
salt to taste¼ tsp
-
15 g plain yogurtsour cream, any type15 g
Cilantro Salsa
-
onions in pieces115 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
chilli powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
lime1
-
cilantro, fresh leaves only20 sprigs
Corn
-
water680 g
-
sweet corn cobs silks and husks removed and cobs cut in half3
-
100 g Cotija cheese, crumbledpecorino grated, to serve (see Tip)10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
527 mg
Białko
8 g
Kalorie
1356 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cinco de Mayo
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Green Bean Gremolata
25 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Guacamole
5 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Mango frozen yogurt
5 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.