
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Chipotle Mayonnaise
-
extra virgin olive oil100 g
-
lime½
-
egg yolk from a large egg, room temperature1
-
chipotle chillies in adobo sauce, canned (undrained)1 - 2
-
salt to taste¼ tsp
-
sour cream, any type15 g
Cilantro Salsa
-
onions in pieces115 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
chilli powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
lime1
-
cilantro, fresh leaves only20 sprigs
Corn
-
water680 g
-
sweet corn cobs silks and husks removed and cobs cut in half3
-
pecorino grated, to serve (see Tip)10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
324 kcal /
1356 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
527 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cinco de Mayo
10 Przepisów
Kanada
Kanada