Pasta fresca de ajo y perejil

Pasta fresca de ajo y perejil

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 10 g de aceite de oliva
  • 30 g de agua
  • 10 dientes de ajo , previamente rostizados
  • 1 ramita de perejil , sólo las hojas
  • 1 pizca de sal
  • 260 g de harina
  • 2 huevos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 848 kJ / 202 kcal
Białko 7 g
Węglowodany 35 g
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...