![Pasta fresca de ajo y perejil Pasta fresca de ajo y perejil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/93867_353-0-3153-3153.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 10 dientes de ajo, previamente rostizados
- 1 ramita de perejil, sólo las hojas
- 1 pizca de sal
- 260 g de harina
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras salteadas
10 min
Tagliatelle con costilla estofada
2 godz. 20 min
Pasta fresca de chile ancho
40min
Espagueti con pan, anchoas y aceite de cayena
40min
Chocolate con leche rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
5 min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Arroz Blanco
35min
Fusili integral
20min
Chiles rellenos de fruta
40min
Spaguetti carbonara
40min
Crepas, receta básica
1h 20min
Arroz frito
40min