Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 去骨鸡腿 (约4个鸡腿),带皮,切块 (4公分)
- 10 克 酱青
- 10 克 糖蜜
- 1 茶匙 盐
- 15 克 麻油 额外准备1汤匙
- 4 汤匙 黄酒
- 20 克 老姜 ,切成薄片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1825 kJ / 436 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 327 mg