豆油肉
TM6

豆油肉

4.9 (23 oceny)

Składniki

  • 1800 克 水
  • 600 克 五花肉,带皮 ,切成5公分 x 2公分长
  • 4 - 5 个 蛋 ,带壳,洗净
  • 60 克 酱青
  • 20 克 黑酱油
  • 8 - 10 个 蒜瓣 ,烟熏,带皮
  • 1 支 肉桂棒
  • 2 个 八角
  • 2 个 丁香
  • 10 粒 白胡椒粒 ,拍碎

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2427 kJ / 580 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
56 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Błonnik
0 g
Sód
817 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy