Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 瓣 蒜头
- 10 克 油
- 300 克 苋菜, 切段
- 1 颗 咸鸭蛋, 切丁
- ¼ 茶匙 盐
- 20 克 水
- 少许 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 575 kJ / 137 kcal
- Białko
- 7.09 g
- Węglowodany
- 5.18 g
- Tłuszcz
- 10.31 g
- Błonnik
- 3.34 g